T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Saratlı Ortaokulu

Saratlı Ortaokulu

Telefon
3824334054
Belgegeçer
0
WEB
https://saratli.meb.k12.tr
Adres
SARATLI BELDESİ İSTİKLAL MAH. KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN CAD. NO 1 GÜLAĞAÇ / AKSARAY
Vizyon
“Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin…” “Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin… “Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın…” “Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın…” “Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın…”
Misyon
Biz Saratlı Ortaokulu tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışmanın ve başarının erdemini, Türk Kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelerine saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler, kazandırmak için varız.
Başarılar
Öğretmen :15
Öğrenci :140
Derslik :8
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :310
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:40 - 15:15
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu Saratlı Beldesi Aksaray-Nevşehir yolu üzerindedir ve hem Aksaray´dan hem de Nevşehir´den kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Saratlı Kasabası yaklaşık 2000 nüfusa sahip, Aksaray´a 25 Km, Nevşehir´e 50 km mesafede konumlanmış bir beldedir. Beldemiz 1. Hizmet Bölgesi, 4. Hizmet Alanı olarak geçmektedir ve yıllık hizmet puanı 14´dür. Dolayısıyla beldemiz zorunlu çalışma bölgesi görünmektedir ve zorunlu çalışma süresi 7 yıldır. Kasabamızda, 1 ilkokul-Ortaokul ve 1 Çok programlı lise bulunmaktadır. Ayrıca kasabamızda bulunan yeraltı şehri de Kapadokya bölgesinin turist çeken önemli mekanlarındandır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklığı 25 Km, İlçeye uzaklığı 15 Km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır